کارشناسان عضو کمسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از جنگل های بلوط استان ایلام بازدید نموند

۲۰ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۳ کد : ۵۵۲۷۲ اخبار گذشته استان
تعداد بازدید:۱
کارشناسان عضو کمسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از جنگل های بلوط استان ایلام بازدید نموند
رئیس کمسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی جهت بررسی آفات و امراض حادث شده از جمله بیماری زغالی، آفت برگ خوار، لورانتوس و.... به منظور تأمین اعتبار جهت مبارزه با این آفات و امراض و حل مشکلات مربوطه به استان ایلام سفر کرد.

 

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام در این سفر دو روزه رئیس و کارشناسان عضو کمسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در ابتدای ورود به استان ایلام بر مزار شهدای گمنام حضور یافتند و با ذکر صلوات و قرائت فاتحه نام و یادشان را گرامی داشتند سپس به دیدار نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام رفتند.

مهندس پیرزادیان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گفت: با توجه به حساسیت و پیچیدگی هایی که در موضوع مبارزه با آفت برگ خوار و جوانه خوار بلوط در بوم سازگان زاگرس وجود دارد این سفر به استان ایلام صورت گرفت.

ایشان گفت: در سال های گذشته خشکیدگی درختان بلوط به طور گسترده ای در جنگل های زاگرس و به ویژه در استان ایلام روی داده است و بیماری زغالی بلوط طغیان کرده و موجب آسیب به درختان بلوط شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام افزود: مهمترین آفات‌ و بیماری‌ های خسارت زا به جنگل های استان ایلام شامل جوانه خوار بلوط، سوسک‌ چوبخوار، گیاهان نیمه انگل لورانتوس، بیماری قارچی زغالی بلوط و همچنین خسارت خشکسالی، کاهش رطوبت، حریق و ریزگرد می باشد.

وی گفت: راه مبارزه با این آفات و بیماری‌ها با توجه به میزبان، رتبه خسارت، شرایط رویشگاه ونوع عوامل خسارت متفاوت خواهد بود.

همچنین رئیس کمسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی بر ایجاد مرکز تحقیقات بلوط در استان و اعزام کارگروه متخصص در امور بیماریهای بلوط به استان تأکید نمود و دستور ویژه را صادر کرد.

تخصیص اعتبار برای مقابله و كاهش خشكیدگی درختان بلوط و همه گیر كردن اهمیت این موضوع در ابعاد ملی، از اهداف دیگر این سفر است

 

کلیدواژه‌ها: کارشناسان عضو کمسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از جنگل های بلوط استان ایلام بازدید نموند


اخبار مرتبط


نظر شما :