احیاء جنگل های استان از محل طرح مدیریت بوم سازگان زاگرس

۱۲ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۸ کد : ۴۵۳۳ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۱
احیاء جنگل های استان از محل طرح مدیریت بوم سازگان زاگرس
معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام با اشاره به اجرای طرح مدیریت بوم سازگان در عرصه های جنگلی این استان گفت: این طرح امسال برای اولین بار در حوزه زاگرسی استان ایلام اجرا می شود و در صورت تحقق می تواند احیاء بخش جنگل های زاگرسی باشد...

 

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام با اشاره به اجرای طرح مدیریت بوم سازگان در عرصه های جنگلی این استان گفت: این طرح امسال برای اولین بار در حوزه زاگرسی استان ایلام اجرا می شود و در صورت تحقق می تواند احیاء بخش جنگل های زاگرسی باشد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام مهندس فتحی گفت: محدوده اجرای این طرح جنگل های زاگرسی استان می باشد.

وی اظهار داشت: پروژه های توسعه جنگل با نهال، توسعه جنگل با بذر، غنی سازی جنگل با نهال، غنی سازی جنگل با بذر، ایجاد محاوط بذرگیری، مراقبت از ذخیره گاه های جنگلی و عملیات بهداشتی پرورشی از جمله پروژه هایی است که در طرح مدیریت بوم سازگان زاگرس اجرا می شود.

معاون فنی منابع طبیعی و آبخیزداری استان افزود: تا کنون 1500 هکتار عملیات چاله کنی جهت کاشت نهال در شهرستان های دره شهر و ایوان صورت گرفته است.

ایشان گفت: در خصوص توسعه با بذر و غنی سازی با بذر در حال جمع آوری بذور گونه های مختلف جنگلی هستیم.معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گفت: تا کنون یک هزار هکتار محوطه بذرگیری از گونه های مختلف ( ارغوان، داغداغان، بنه، بادام، بلوط و ...) مورد شناسایی قرار گرفته است.

وی افزود: عملیات مراقبت و نگهداری از ذخیره گاه های جنگلی استان در تمامی ذخیره گاه های جنگلی استان با مساحت بالغ بر پنج هزار هکتار در حال انجام است.

ایشان گفت: یک هزار هکتار عملیات بهداشتی و پرورشی در جنگل های دینار کوه آبدانان صورت گرفته است و تا کنون در حوزه های آبخیز واقع در طرح مدیریت بوم سازگان 44040 هکتار عملیات آبخیزداری و 1100 هکتار عملیات ذخیره نزولات صورت گرفته است.

 


اخبار مرتبط


نظر شما :