مانور اطفاء حریق با حضور اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام برگزار شد.

تاریخ انتشار : 1402/03/16 - ساعت انتشار: ٠٩:٤٥ - گروه خبری : اخبار استان

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام ابراهیم پیرزادیان روز چهارشنبه در مانور اطفاء حریق استان ایلام اظهار داشت: هدف از برگزاری مانور اطفاء حریق را ارتقاء توان مدیریتی و عملیاتی دستگاه‌های اجرایی استان در زمان بروز حریق در جنگل‌ها و مراتع استان ایلاماست.

وی افزود: آموزش و اتخاذ اقدامات مناسب فردی و گروهی در هنگام حریق از دیگر اهداف این مانور است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام عنوان کرد: یکی از اقدامات خوبی که اداره کل منابع طبیعی استان انجام داده جلب مشارکت های مردمی و استفاده از پتانسیل سازمان های مردم نهاد در زمینه حفاظت از منابع طبیعی می باشد.

پیرزادیان ادامه داد: تشکیل گروه های واکنش سریع، اکیپ کوهنوردی، جلسات مدیریت بحران با ریاست استاندار، برگزاری کشیک های شبانه روزی، تهیه لوازم اطفاء حریق، همکاری دهیاری ها، بخشداری ها و سازمان های مردم نهاد، شناسایی کانون های بحران و تمرکز بیشتر نیروها بر این کانون ها از جمله اقدامات این اداره کل در خصوص مقابله با حریق های احتمالی می باشد.

مجید بیگلریان مدیرکل بحران استان ایلام نیز در این مانور گفت: به منظور انجام بخشی و هماهنگی بیشتر بین ادارات عضو ستاد بحران درمواقع بحرانی وهمچنین ارتباط بین دستگاهی وارزیابی نقاط قوت وضعف نیرو وتجهیزات موجود درسطح استان انجام این چنین مانورهایی درسطح استان لازم وضروری می باشد.

فرماندار ایلام نیز در این خصوص گفت: بارندگی‌های سال زراعی جاری اگر چه بهاری زیبا و سرسبز در جنگل ها و مراتع استان بوجود آورد اما با گرم شدن تدریجی هوا و خشک شدن علفزارها و پوشش گیاهی، می‌تواند با کمترین بی احتیاطی منجر به آتش سوزی گسترده در عرصه‌های ملی شود. بر این اساس و به منظور جلوگیری از وقوع هرگونه آتش سوزی و از بین رفتن منابع طبیعی، محیط زیست و گونه‌های جانوری، ضرورت ایجاب می‌کند همه شهروندان در هر جایگاهی نکات ایمنی را رعایت کرده و آموزش‌های لازم را در این رابطه فرا گیرند.

نادری افزود: این مانور با هدف پایش چگونگی انجام هماهنگی بین واحدها در صورت بروز شرایط اضطراری، ارزیابی چگونگی اطلاع رسانی به واحدهای امداد رسان(آتش نشانان و بهداری)، ارزیابی توانایی های کارکنان اجرایی منابع طبیعی و محیط زیست، بررسی اﻣﮑﺎﻧﺎت ﻻزم ﺟﻬﺖ پیشگیری از وﻗﻮع حریق، چگونگی مدیریت بحران در هنگام حریق، فراهم کردن تجهیزات در شرایط اضطراری و تلاش برای رفع نواقص احتمالی انجام می گیرد.

وی با اشاره به نقش مهم و اساسی آمادگی و آموزش پرسنل در کاهش خسارات و تلفات ناشی از هرگونه حادثه، بیان کرد: یکی از مصداق های پدافند غیر عامل، آمادگی به هنگام وقوع آتش سوزی است که می توان با برگزاری سناریوهای فرضی آمادگی عوامل در مواقع حوادث را افزایش داد.

نسخه چاپی

ارسال به دوست


خروج




[223]