هفته منابع طبیعی فرصت مناسبی برای ترویج فرهنگ درختکاری و حفاظت از سرزمین
تاریخ انتشار : 1399/12/02 - ساعت انتشار: ١٣:١٢ - گروه خبری : اخبار قدیمی
رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور اظهار داشت: هفته منابعطبیعی فرصت مناسبی برای ترویج فرهنگ درختکاری و حفاظت از سرزمین است و ما باید تلاش کنیم به بهترین شکل ممکن اقدامات و وظایف مجموعه سازمانی منابع طبیعی را به مردم و افکار عمومی معرفی کنیم.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی سازمان جنگلها، دکتر مسعود منصور روز پنجشنبه در گفت و گوی ویدئوکنفرانسی با مدیران کل منابعطبیعی سراسر کشور به مناسبت برگزاری این هفته گفت: در هفته منابعطبیعی که از ۱۵ تا ۲۱ اسفند برگزار میشود، متناسب با روز شمار، برنامههای متنوعی با مشارکت مردم و دستگاههای مختلف پیشبینی شده است که امید است با برگزاری هماهنگ و منسجم این برنامهها اقدام شایستهای برای فرهنگسازی منابعطبیعی و انعکاس دستاوردهای مجموعه همکاران در سراسر کشور انجام شود.
رییس سازمان جنگلها از تلاشهای همکاران منابعطبیعی در سراسر کشور تشکر کرد و افزود: علیرغم مشکلاتی که در زمینه بیماری کرونا وجود دارد و محدودیتهای اعتباری اما یکی از مجموعههایی که پرکار بوده و وظایف خودش را انجام داده مجموعه منابعطبیعی است و این نظر و قضاوت ما نبوده بلکه دیگران به ما یادآور شدهاند.
** احترام ارباب رجوع واجب است حتی اگر حق نداشته نباشد
مسعود منصور همچنین یادآور شد: بسیاری مواقع اربابرجوع برای انجام کار به ادارات منابعطبیعی مراجعه می کنند و شاید درخواست آنان نیز به حق نباشد. اما وظیفه داریم حرف او را بشنویم زیرا احترام ارباب رجوع بر ما واجب است اما باید در قالب قانون و با خوشرویی او را توجیه کرده و قانع نماییم که خواسته اش قانونی نیست.
منصور به مدیران منابع طبیعی سراسر کشور تاکید کرد: مشکلات مردم را در استان ها راساً پیگیری نموده و روا نیست در این شرایط حساس کرونایی مردم، راه دوری را طی کرده و به ستاد سازمان مراجعه نمایند.
رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور در این نشست تصویری همچنین گفت: یک مدیر در منابع طبیعی علاوه بر رسیدگی به کارهای اداری وظیفه صیانت از کل مجموعه را نیز بر عهده دارد. وظیفه ما و یک مدیر استانی این است که به همه امور مجموعه احاطه داشته و بر همه بخشها نظارت نماییم تا خدای ناخواسته مشکلاتی برای نیرو و مجموعه سازمانی پیش نیاید.
وی در ادامه به موضوع قاچاق چوب از جنگل اشاره کرد و آن را یکی از معضلات و مشکلات منابع طبیعی نام برد.
منصور اضافه کرد: برای پیشگیری از قاچاق چوب سازمان جنگلها، بازرس ویژه انتخاب کرده تا نظارت و ارزیابی را در این بخش تشدید نماید.
مسئول اول منابعطبیعی کشور در ادامه، اقداماتی همچون بکارگیری از سیستم پهباد، نصب دوربین در مناطق بحرانی قاچاق چوب، ایجاد پاسگاه و پستهای ویژه بازرسی در گلوگاههای حمل چوب، افزایش گشتهای مراقبت و مسدود نمودن راه های فرعی و منتهی به جنگل را از اقدامات حفاظتی این سازمان نام برد که به جد از سوی ستاد و استانها پیگیری میشود.
ارسال به دوست
خروج