تقدیر از مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام در جشنواره شهید رجایی

تاریخ انتشار : 1398/06/09 - ساعت انتشار: ١٣:٠١ - گروه خبری : اخبار قدیمی

 

بیست و دومین جشنواره شهید رجایی استان ایلام با حضور معاون پارلمانی رئیس جمهور، استاندار و مسئولان دستگاه‌های اجرایی استان برگزار و دستگاه‌های برتر معرفی و تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام در این آئین رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ایلام، با تبریک هفته دولت، شهیدان رجایی و باهنر را اسوه و الگوی مدیران دانست و اظهار داشت: شعار اصلی جشنواره شهید رجایی مدیریت عملکرد دستگاه‌های اجرایی و اداری است.

رحمت‌اله قیصوری با بیان اینکه جشنواره شهید رجایی در راستای معرفی دستگاه‌های برتر برگزار می‌شود خاطر نشان کرد: در این جشنواره دستگاه‌هایی که خدمات‌رسانی بهتری به جامعه هدف بر اساس شاخص‌های تعیین شده داشته‌اند تجلیل می‌شود.

وی کارایی، اثربخشی، پاسخگویی را سنجش و ارزیابی دستگاه‌های اجرایی دانست و تصریح کرد: شایسته‌سالاری برای انتصاب بانوان توانمند و استفاده از جوانان شایسته در عرصه مدیریتی و شفافیت و پاسخگویی به رسانه‌ها از شاخص‌های مهم انتخاب  دستگاه‌های اجرایی برتر است.

در این آئین همزمان با ششمین روز از هفته دولت و روز کارمند دستگاه‌های اجرایی برتر استان ایلام معرفی و تجلیل شدند.

لازم به ذکر است که اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام در شاخص اقتصاد مقاومتی و شاخص های اختصاصی در ارزیابی و عملکرد سال 97  به عنوان دستگاه برتر انتخاب شد و لوح تقدیر و تندیس این بخش را به خود اختصاص داد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان در این خصوص گفت: موضوع اقتصاد مقاومتی که توسط مقام معظم رهبری مطرح شده است یک راهکار و نقشه راه سازنده بوده و طرح اقتصادی، پویا و روان است که در صورت توجه مسؤلان و با به کارگیری طرح های نوین می توان زمینه را برای پایداری اقتصاد مقاومتی در بخش منابع طبیعی فراهم آورد.

ایشان افزود: در اجرای اقتصاد مقاومتی عقلانیت اقتصادی حکم می کند که مشکلات و نارسایی ها به طور دقیق شناسایی و ردیابی شده و دلایل آنها بررسی، ارزیابی و پیش بینی شود اقتصاد مقاومتی در بخش کشاورزی و منابع طبیعی و محیط زیست به منابع تلاش برای حداکثر استفاده از امکانات موجود برای تولید محصولات استراتژیک و اساسی جهت کاهش وابستگی به کشورهای خارجی، افزایش بهره وری و تا حد امکان تولید کالاهایی که وابستگی به خارج را هرچه کمتر می کنند وابسته است.

 

نسخه چاپی

ارسال به دوست


خروج




[223]